Agenda

Public Safety and Protection Sub-Committee B - Tuesday, 21st September, 2021 10.00 am

Venue: The Council Chamber - City Hall, College Green, Bristol, BS1 5TR. View directions

Contact: Jeremy Livitt 

Items
Note No. Item

1.

Welcome and Safety Information pdf icon PDF 400 KB

2.

Apologies for Absence

3.

Declarations of Interest

4.

Minutes of the Previous Meeting held on 27th July 2021 pdf icon PDF 452 KB

To confirm as a correct record for signing by the Chair.

5.

Public Forum

Up to 30 minutes is allowed for this item.

 

Any member of the public or Councillor may participate in Public Forum.  The detailed arrangements for so doing are set out in the Public Information Sheet at the back of this agenda.  Public Forum items should be emailed to democratic.services@bristol.gov.uk and please note that the following deadlines will apply in relation to this meeting:-

 

Questions - Written questions must be received 3 clear working days prior to the meeting.  For this meeting, this means that your question(s) must be received in this office at the latest by 5pm on Wednesday 15th September 2021.

 

Petitions and Statements - Petitions and statements must be received on the working day prior to the meeting.  For this meeting this means that your submission must be received in this office at the latest by 12 Noon on Monday 20th September 2021.

 

Please note, your time allocated to speak may have to be strictly limited if there are a lot of submissions. This may be as short as one minute

 

6.

Suspension of Committee Procedure Rules CMR10 and CMR11 Relating to the Moving of Motions and Rules of Debate

Recommended – that having regard to the quasi-judicial nature of the business

on the Agenda, those Committee Procedure Rules relating to the moving of

motions and the rules of debate (CMR10 and 11) be suspended for the duration

of the meeting.

 

7.

Exclusion of the Press and Public

Recommended – that under Section 11A(4) of the Local Government Act 1972

the public be excluded from the meeting for the following items of business on the ground that involve the likely disclosure of exempt information as defined in Part 1of Schedule 12A to the Act, as amended.

10.00 am
60 mins

8.

Report to Determine Whether Action Should Be Taken Against The Holder of a Hackney Carriage Driver and a Hackney Carriage Vehicle Licence - MSA

11.00 am
45 mins

9.

Application for the Grant of a Private Hire Driver Licence - MJ

11.45 am
45 mins

10.

Application for the Grant of a Hackney Carriage Driver Licence - MAEA

1.00 pm
30 mins

11.

Application for the Grant of a Private Hire Driver Licence - CF

1.30 pm
45 mins

12.

Application for the Grant of a Private Hire Driver Licence - JM

2.15 pm
45 mins

13.

Application for the Grant of a Private Hire Vehicle Licence Seeking Departure From Bristol City Council Policy - FA

3.00 pm
30 mins

14.

Application for the Grant of a Private Hire Vehicle Licence Seeking Departure From Bristol City Council Policy - RWD

3.30 pm

15.

Application for the Renewal of A Hackney Carriage Driver Licence - JWB

16.

Date of Next Meeting

The next meeting is scheduled for 10am on Tuesday 16th November 2021.